Wie is de opvolger van Stefan?

We zijn momenteel in gesprek met meerdere kandidaten voor de rol van Managing Director en verwachten op korte termijn een opvolger te benoemen. Tot die tijd neemt medeoprichter Jochem Aubel de rol van Managing Director op zich.

Wie is mijn aanspreekpunt?

We blijven je uiteraard op dezelfde manier ondersteunen zoals je van ons gewend bent. Vragen kun je dus blijven stellen via support@dialog.nl of 030-7600290. Daarnaast behoud je jouw contactpersoon binnen het Customer Success Team. Als je commerciele vragen hebt, kun je contact opnemen met Jesse van Woerden (jesse.vanwoerden@dialog.nl).

Is ons contract nog steeds geldig?

Het contract tussen jouw organisatie en Dialog is uiteraard nog steeds geldig. Stefan heeft dit contract ooit namens Dialog getekend. Er verandert dus niets.

Wat is de rol van Visma?

Dialog is sinds 2021 onderdeel van Visma. Het grootste IT bedrijf van West-Europa. Zij ondersteunen ons op het vlak van security en privacy. Met het vertrek van Stefan verandert er niets in die relatie.  

Waarom is de tijdslijn zo kort?

Stefan is onlangs door Visma gevraagd om bij Visma | Raet de rol van Directeur op te pakken. We konden dit pas delen, zodra dit formeel was afgerond. Dit was vorige week donderdag.

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'