NIEUW: de Talent module

Je wilt goede mensen in huis houden. Zeker nu de arbeidsmarkt zo krap is. Hoe dan? Door te focussen op talentontwikkeling.
Met de Talent module van Dialog:

De inspiratiesessie is van 10.30 tot 11.30

Gehost door Stefan Op de Woerd

Inspiratiesessie

De online inspiratiesessie is van 10.30 tot 11.30

Moeiteloos met medewerkers in gesprek blijven over hun talenten. Dat kan met de Talent module van Dialog. De handige tools geven zicht op skills, carrierepaden en succession planning. Zo blijven kennis en vaardigheden up-to-date, kunnen medewerkers makkelijker kansen pakken en blijven sleutelposities bezet.  

Carrièrepaden

Carrièrepaden zijn een essentieel onderdeel van de talentmodule van Dialog. Met deze tool breng je als organisatie in kaart wat een medewerker wil en/of kan en wat de organisatie nu/of in de toekomst nodig heeft. Dialog helpt je vervolgens hier een match tussen te maken.

Skills

Kwaliteiten zijn aangeboren eigenschappen die medewerkers verder kunnen ontwikkelen. Vaardigheden zijn specifieke activiteiten die bij een bepaalde functie of rol horen en die je kunt aanleren. Dialog helpt je de ontwikkeling van beide in kaart te brengen.

Play Video

Succession planning

Dialog maakt succession planning mogelijk. Dit is het (langetermijn-)proces waarbij je als organisatie anticipeert op het vertrek van medewerkers op sleutelposities. Dit doe je door andere talentvolle collega’s voor te bereiden op een eventuele opvolging.

Meer weten over onze
Talent software?

Plan een belafspraak

Ons team staat klaar om je te helpen. Selecteer een datum en tijd dat voor jou uitkomt.

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'