Inside Sales Specialist

Utrecht - 40 uur per week - Marktconform salaris

Ben je een geboren verkoper en wil je nog beter worden? Neem je veel initiatief en werk je gestructureerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Dialog

Dialog is een succesvolle HR-tech scale-up en een toonaangevende speler in de markt van performance management tooling. We onderscheiden ons daarbij van onze concurrenten door de eenvoud en flexibiliteit van ons innovatieve, online platform. En niet te vergeten: een heel duidelijke visie op wat er nodig is om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Vraag het maar aan onze klanten!

Wat ga je doen?

Samen met de rest van het salesteam ben je verantwoordelijk voor het kwalificeren, nurturen en converteren van leads. Elke maand tonen namelijk honderden HR professionals interesse in Dialog. Je neemt contact met ze op, bespreekt hun plannen voor vernieuwing van hun HR-cyclus en maakt ze enthousiast over onze aanpak en het online platform. 

Daarnaast verzorg je ook zelf online demo’s aan potentiële klanten. Tijdens deze sessies deel je onze filosofie en laat je hen zien hoe ons online platform hun medewerkers kan ondersteunen. Als serieuze gesprekspartner durf je potentiële klanten ook uit te dagen en geef je invulling aan onze kernwaarde: fans creëren.

Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk klanten voor Dialog te laten kiezen. Daarvoor is het cruciaal dat je continu in de lead blijft van het verkoopproces. Daarom zoeken we iemand die echt gestructureerd te werk gaat en initiatief neemt. Ons CRM is daarbij leidend en helpt je om op het juiste moment contact op te nemen met potentiële klanten.

Uiteraard ondersteunen we je maximaal in je werk en persoonlijke ontwikkeling. Dat begint met een intensieve onboarding. Tijdens deze periode leer je alles over onze tool, de achterliggende filosofie en de USP’s van ons concept. Daarnaast krijg je veel sales coaching en zorgen we er samen voor dat je maximaal kunt bijdragen aan ons salesteam. Uitgangspunt is dat je zoveel verantwoordelijkheid krijgt als je wilt en aankunt.

Wij bieden

Wij vragen

Geïnteresseerd of vragen?

Aarzel dan niet en stuur een e-mail of bel gewoon even naar Stefan Op de Woerd (stefan.opdewoerd@dialog.nl of 06-24674286). Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren.

Voeg je CV en motivatie toe

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'