Start als Accountmanager bij Dialog

Utrecht – 40 uur per week 

Hou je van een uitdaging en spreek je Zweeds of Deens? Help ons ons succesvolle HR-tech bedrijf uit te breiden naar Scandinavië! Ben je een geboren verkoper en wil je nog beter worden? Neem je veel initiatief en werk je gestructureerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Dialog

Dialog is een succesvolle HR-tech scale-up en een toonaangevende speler in de performance management tooling markt. Wij helpen organisaties hun performance management aanpak te transformeren met een inspirerende visie en wij ondersteunen hen daarbij met onze innovatieve software. Dialog onderscheidt zich van haar concurrenten door eenvoud, flexibiliteit en visie. Vraag het maar aan onze klanten!

Wat ga je doen?

Samen met de rest van het salesteam ben je verantwoordelijk voor het kwalificeren, nurturen en converteren van leads. Je bent verantwoordelijk voor alle leads in Scandinavië. Elke maand tonen honderden HR professionals interesse in Dialog. Je neemt contact met ze op en bespreekt hun plannen voor vernieuwing van hun Performance Management model. Je maakt ze enthousiast over onze aanpak en het online platform.

Natuurlijk verzorg je ook inspirerende (online) demo’s voor potentiële klanten. Tijdens deze sessies deel je onze filosofie en laat je hen zien hoe ons online platform hun medewerkers kan ondersteunen. Als serieuze gesprekspartner durf je potentiële klanten ook uit te dagen en geef je invulling aan onze kernwaarde: fans creëren.
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk klanten voor Dialog te laten kiezen. Daarvoor is het cruciaal dat je continu in de lead blijft van het verkoopproces. Daarom zoeken we iemand die echt gestructureerd te werk gaat en initiatief neemt. Ons CRM is daarbij leidend en helpt je om op het juiste moment contact op te nemen met potentiële klanten.

Uiteraard ondersteunen we je maximaal in je werk en persoonlijke ontwikkeling. Dat begint met een intensieve onboarding. Tijdens deze periode leer je alles over onze tool, de achterliggende filosofie en de USP’s van ons concept. Daarnaast krijg je veel sales coaching en zorgen we er samen voor dat je maximaal kunt bijdragen aan ons salesteam. Uitgangspunt is dat je zoveel verantwoordelijkheid krijgt als je wilt en aankunt.

Wij bieden

 • Een unieke kans om te groeien als sales professional
 • Mee te bouwen aan een HR tech scale-up (in Scandinavië)
 • Een rol met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (€2.500 – €4.000 op basis van werkervaring + 6,5% pensioen)
 • Een jong, professioneel en ambitieus team met een informele werksfeer

Wij vragen

 • Universitaire graad of werkervaring (snel kunnen schakelen)
 • 0-5 jaar werkervaring in de verkoop van SaaS-oplossingen
 • Uitstekende beheersing van de Zweedse (of Deense) en Engelse taal
 • Passie voor sales en persoonlijke ontwikkeling
 • Je bent georganiseerd en hebt graag de touwtjes in handen
 • Je vindt het leuk om een drankje te doen met je collega’s

Geïnteresseerd of vragen?

Aarzel dan niet en stuur een e-mail of bel gewoon even naar Stefan Op de Woerd (stefan.opdewoerd@dialog.nl of 06-24674286). Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren. 

Andere vacatures

Vacature Full stack Developer

› Vacature Full stack Developer Utrecht - 40 uur per week Vind jij het gaaf om als full stack developer bij een snel groeiend, jong HR-tech bedrijf te werken? Zie jij het als een mooie uitdaging om te werken aan een applicatie met een snel groeiende userbase? En wil...

Vacature Frontend Developer

› Vacature Frontend Developer Utrecht - 40 uur per week Vind jij het gaaf om als frontend developer bij een snel groeiend, jong HR-tech bedrijf te werken? Zie jij het als een mooie uitdaging om te werken aan een applicatie met een snel groeiende userbase? En wil je...

Implementatie Consultant

› Implementatie Consultant Utrecht - 32 - 40 uur per week - Marktconform salaris Vind jij het gaaf om als implementatie consultant bij een snel groeiend HR-tech bedrijf te werken? Krijg jij energie van projecten managen en klanten helpen? Dan zoeken we jou!Wij zijn...

Vacature Allround Designer

› Start direct als Allround Designer bij Dialog Utrecht - 32-40 uur per week Krijg jij als designer energie van het nog aantrekkelijker maken van onze website? Lijkt het je leuk om al onze content te verrijken met gave designs? En heb je ervaring met UI design? Dan...

Vacature stagiair Front End Developer

› Start in september als stagiair Front End Developer bij Dialog Utrecht - 32-40 uur per week - Marktconforme stagevergoeding Wil jij jouw programmeer skills verder ontwikkelen? Ben je gedreven om te werken aan de doorontwikkeling van ons online platform, door...

Wil je jouw HR-cyclus direct effectiever maken?

 

Download nu GRATIS het E-book 'De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus'.

Wil jij de continue dialoog in jouw organisatie stimuleren?

Download GRATIS het e-book '49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in de continue dialoog aan de orde komen.

Ontvang geheel vrijblijvend de productpresentatie

Je ontvangt direct een e-mail met de presentatie. Hierin vind je alle informatie over ons online platform overzichtelijk bij elkaar.

Bedankt voor je aanvraag. We hebben je een e-mail gestuurd met de productpresenatie.

Wil jij de functioneringsgesprekken leuker en effectiever maken?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in het functioneringsgesprek aan de orde komen.

Wil jij de HR-cyclus simpeler en effectiever maken?

Download dan GRATIS het e-book 'In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus'. Als je deze stappen doorloopt kom je tot een cyclus die je medewerkers echt ondersteunt in het leren en presteren.

Wil jij de gesprekscyclus simpeler en effectiever maken?

Download dan GRATIS het e-book ‘In 7 stappen naar een effectieve gesprekscyclus’. Als je deze stappen doorloopt kom je tot een cyclus die je medewerkers echt ondersteunt in het leren en presteren.

 

Wil jij de beoordelingsgesprekken leuker en effectiever maken?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in het beoordelingsgesprek aan de orde komen.

Gratis en direct toegang tot de klikbare demo van Dialog

Je ontvangt een e-mail met een link naar de klikbare demo. Zo kun je zelf ontdekken hoe eenvoudig en compleet Dialog is.

Bedankt voor je aanvraag. We hebben je een e-mail gestuurd met een link naar de klikbare demo.

Ontvang geheel vrijblijvend de factsheet

Je ontvangt direct een e-mail met de factsheet. Hierin vind je een compact overzicht over ons online platform.

Bedankt voor je aanvraag. We hebben je een e-mail gestuurd met de factsheet.

Ontvang als eerste deel 2

In het volgende deel van deze blogreeks komt het thema beoordelen aan bod.

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt volgende week deel 2 over het thema 'beoordelen'.

Ontvang als eerste deel 3

In het laatste deel van deze blogreeks komt het thema tooling aan bod.

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt volgende week deel 3 over het thema 'tooling'.

Wil jij een passende tool selecteren voor de HR-cyclus van jouw organisatie?

5 aandachtspunten bij de selectie van een tool voor de HR-cyclus

De ultieme gids voor het ontwerpen van je nieuwe HR-cyclus

Alle informatie die je nodig hebt voor een weloverwogen ontwerp van je nieuwe HR-cyclus. Inclusief handig werkboek.

Zeker weten dat je alle belangrijke requirements in beeld hebt?

Je selecteert niet dagelijks tooling voor de HR-cyclus. Met onze complete requirements checklist weet je zeker dat je geen belangrijke requirements mist.

Werkboek 'Ontwerp je nieuwe HR-cyclus'

Bepaal voor alle belangrijke thema’s hoe jij de nieuwe cyclus wilt vormgeven.

Vragenlijst 'Nulmeting huidige HR-cyclus'

Gebruik deze vragenlijst om bij medewerkers en leidinggevenden te inventariseren hoe zij de huidige cyclus ervaren.

Toolbox ‘Vernieuw je HR-cyclus’

Ontvang GRATIS de beste E-books, templates en tools voor het vernieuwen van je HR-cyclus.

Je ontvangt binnen enkele minuten de Toolbox in je mail.

Download de implementatie checklist

De checklist bevat alle punten waaraan je moet denken bij de introductie van de nieuwe HR-cyclus in jouw organisatie. Zo weet je zeker dat je een vliegende start maakt!

Do you want to simplify and optimize your performance management?

Download our free e-book '7 steps to transform your performance management'. If you follow these steps you will truly support the development and performance of your organization.

Het goede gesprek op gang brengen in jouw organisatie?

Download dan GRATIS het e-book “De 3 essentiële versnellers voor het goede gesprek” en ontdek hoe jij medewerkers en leidinggevenden stimuleert tot een motiverende en effectieve continue dialoog.

 

Wil jij praktisch aan de slag met talentmanagement?

Download dan het GRATIS e-book “In 4 stappen naar effectief talentmanagement” en ondersteun jouw medewerkers en managers om de aanwezige talenten maximaal te benutten.

 

Pin It on Pinterest

Share This