Customer Success Manager

Utrecht - 32-40 uur per week - Marktconform salaris

Zoek jij ons?

Je bent een Customer Success Manager in hart en nieren. Jouw hart gaat sneller kloppen als je organisatie kunt helpen het beste uit hun medewerkers te halen met een modern SaaS-platform. Je zoekt een werkomgeving waar je veel kunt leren, waar je onbeperkt vertrouwen en ondersteuning krijgt en waar de teamspirit fantastisch is (medewerkerstevredenheid van een 9).

Ben jij dat? Dan heb je je nieuwe werkplek gevonden!

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Dialog

Dialog is een snelgroeiend SaaS-bedrijf in de markt van ‘People Enablement Software’. Geen idee wat dat is? Het komt erop neer dat wij organisaties helpen om het beste in hun medewerkers naar boven te halen. Want daar worden medewerkers blij van. En blije medewerkers vormen de basis van succesvolle bedrijven.

Wat wij aan onze klanten vertellen, doen we natuurlijk zelf ook. Daarom hebben wij ook zulke betrokken medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag tijdens onze kennismaking. 

Dialog is trouwens onderdeel van Visma, een toonaangevend technologieconcern in Europa. Daarmee heb je toegang tot een schat aan kennis en ervaring. Op elk vakgebied zitten experts voor je klaar om je te helpen.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag om klanten te helpen ons online platform succesvol in te zetten en het gebruik zo hoog mogelijk te maken.

Je coördineert de CSM-trajecten voor jouw klanten, maar steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je richt het platform in voor onze klanten, leidt ze op het succesvol te gebruiken en bent aanspreekpunt voor vragen. 

Je onderhoudt proactief contact met opdrachtgevers en bent daarbij een sparringpartner die klanten durft te challengen. Bovendien verzamel je input voor evaluatiemomenten door middel van interviews en surveys, die je vervolgens bespreekt met de opdrachtgever. Zo ben je doorlopend bezig om jouw klanten succesvol te laten werken met ons platform.

Wie worden je collega’s?

Bij Dialog werken nu bijna 30 medewerkers en we blijven ook aankomend jaar groeien. Je komt terecht in het Customer Success team, dat nu bestaat uit 6 collega’s. Zij bewijzen dat je van klanten echte “fans” kunt maken. Bekijk maar eens de klantcases op onze website. 

Maar het kan natuurlijk altijd beter. Hoe zorgen we ervoor dat onze klanten nog meer resultaat halen met onze software? Ze kunnen dan ook niet wachten om jou als nieuwe collega te verwelkomen.

Saskia de Klerk

Customer Success Manager

Karen Reesink

Support Manager

Lonneke van Doren

Customer Succes Manager

Elma Nokic

Customer Success Manager

Marc Floor

Customer Success Manager

Sander Bouwmans

Customer Success Manager

Wat krijg je van ons?

Wat vragen wij van jou?

Ben je enthousiast?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden als Customer Success Manager bij Dialog? Bel dan naar +310610425990 of stuur een mail naar jochem@dialog.nl.

Direct solliciteren? Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Voeg je CV en motivatie toe

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'