Data Specialist

Ben jij de Data Specialist die onze organisatie de weg wijst?

Heb je een passie voor data? Gaat jouw hart sneller kloppen van actionable insights die de koers van ons snelgroeiende bedrijf beïnvloeden? En ben je een specialist in het ontsluiten, analyseren en interpreteren van data? Dan zoeken we jou!

Wij zijn Dialog

Dialog is een succesvolle HR-tech scale-up die in korte tijd een toonaangevende speler is geworden in de markt van performance management tooling. Wij helpen organisaties bij het vernieuwen van hun performance & talent management. Dit doen we vanuit een inspirerende visie en ondersteunen we met innovatieve software. Dialog onderscheidt zich van haar concurrenten door eenvoud, flexibiliteit en visie. Vraag het maar aan onze klanten!

De uitdaging

Dialog is een sterk datagedreven organisatie. Hoe kan het ook anders, met een econometrist als oprichter. Er staat een goed fundament qua data-infrastructuur en alle teams sturen op inzichten uit data.

Maar zoals altijd met inzichten uit data: aanbod genereert nieuwe vraag. Daarom is het tijd voor de volgende stap:

Wat ga je doen?

Als Data Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en beheren van onze data-infrastructuur. Daarnaast speel je een sleutelrol in het analyseren van data om waardevolle inzichten te verkrijgen die onze bedrijfsstrategieën ondersteunen.

Wij bieden

Wij vragen

Geïnteresseerd of vragen?

Wil je solliciteren op de bovenstaande vacature? Mail je CV en motivatie naar jochem.aubel@visma.com.

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'