Vacature Full stack Developer

Utrecht – 40 uur per week

Vind jij het gaaf om als full stack developer bij een snel groeiend, jong HR-tech bedrijf te werken? Zie jij het als een mooie uitdaging om te werken aan een applicatie met een snel groeiende userbase? En wil je graag best practices als unit testing en SOLID in de praktijk brengen? Dan zoeken we jou!

Onze Codebase

De afgelopen 4 jaar hebben we, altijd in samenwerking met onze klanten, een online applicatie (.NET Core & Angular) neergezet waar we als developers en bedrijf trots op zijn. Doordat ook onze klanten Dialog weten te vinden, groeien we hard.

Met het development team zijn we elke dag bezig om nieuwe features te bouwen waar onze klanten blij van worden. We doen geen concessies aan kwaliteit van de codebase, en hebben unit testing en SOLID principes in onze dagelijkse werkwijze ingebouwd. We leren dagelijks van elkaar om code te schrijven die zorgt voor een flexibele, uitbreidbare en bugvrije codebase.

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een scrum team met 8 collega’s – 5 developers, 2 designers en een tester. In sprints van 3 weken bouwen jullie aan nieuwe functionaliteiten en verberingen voor ons online platform.

Samen met een collega pak je een ticket op en werk je een plan uit op basis van de requirements. Hiermee ga je aan de slag met het bouwen van de functionaliteit. Je gebruikt de TDD werkwijze en schrijft rode unit tests, die je vervolgens groen maakt door de code te schrijven. Je gebruik je creativiteit, technische kennis en leergierigheid om kwalitatieve, herbruikbare en makkelijk leesbare code te schrijven. Hiervoor maak je bijvoorbeeld gebruik van SOLID principes, die we heel praktisch hebben gemaakt en daar samen continu meer over willen leren.

Je kiest, samen met collega’s, welke tickets het beste bij je passen en kunt daardoor voornamelijk in de frontend (Angular 12 / Typescript) of backend (.NET Core 5 / Entity Framework / C#) werken. Veel collega’s werken als full stack developer in beide talen.

Daarnaast help je je collega’s om steeds betere developers te worden. Je deelt je kennis, denkt met hen mee en geeft ze feedback. We hebben het ambitieuze doel om als team bugvrije code op te leveren en daar heb jij een belangrijke rol in.

Wij bieden

Wij vragen

Geïnteresseerd of vragen?

Aarzel dan niet en stuur een e-mail of bel gewoon even naar Jesse Buitenhuis (jesse@dialog.nl of 06-24276374).

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'