Junior Accountmanager

Utrecht - 32 tot 40 uur per week - Marktconform salaris

Ben je een geboren verkoper en wil je nog beter worden? Neem je veel initiatief en werk je gestructureerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Dialog

Dialog is een snelgroeiend SaaS-bedrijf in de markt van ‘People Enablement Software’. Geen idee wat dat is? Het komt erop neer dat wij organisaties helpen om het beste in hun medewerkers naar boven te halen. Want daar worden medewerkers blij van. En blije medewerkers vormen de basis van succesvolle bedrijven. Wat wij aan onze klanten vertellen, doen we natuurlijk zelf ook. Daarom hebben wij ook zulke betrokken medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag tijdens onze kennismaking.  Dialog is trouwens onderdeel van Visma, een toonaangevend technologieconcern in Europa. Daarmee heb je toegang tot een schat aan kennis en ervaring. Op elk vakgebied zitten experts voor je klaar om je te helpen.

Wat ga je doen?

Samen met de rest van het salesteam ben je verantwoordelijk voor het enthousiasmeren en overtuigen van potentiële klanten. Elke maand tonen namelijk honderden HR professionals interesse in Dialog. Je neemt contact met ze op, bespreekt hun plannen voor vernieuwing van hun HR-cyclus of het verhogen van de medewerkersbetrokkenheid en maakt ze enthousiast over onze aanpak en het online platform.

Je doet dit door inspirerende (online) demo’s te verzorgen voor potentiële klanten. Tijdens deze sessies deel je onze filosofie en laat je hen zien hoe ons online platform hun medewerkers kan ondersteunen. Als serieuze gesprekspartner durf je potentiële klanten ook uit te dagen en geef je invulling aan onze kernwaarde: fans creëren.

Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk klanten voor Dialog te laten kiezen. Daarvoor is het cruciaal dat je continu in de lead blijft van het verkoopproces. Daarom zoeken we iemand die echt gestructureerd te werk gaat en initiatief neemt. Ons CRM is daarbij leidend en helpt je om op het juiste moment contact op te nemen met potentiële klanten.

Uiteraard ondersteunen we je maximaal in je werk en persoonlijke ontwikkeling. Dat begint met een intensieve onboarding. Tijdens deze periode leer je alles over onze tool, de achterliggende filosofie en de USP’s van ons concept. Daarnaast krijg je veel sales coaching en zorgen we er samen voor dat je maximaal kunt bijdragen aan ons salesteam. Uitgangspunt is dat je zoveel verantwoordelijkheid krijgt als je wilt en aankunt.

Nicole Boer

Partner Manager

Jimmy Koomen

Account Manager

Jesse

Account Manager

Benoît Claeys

Account Manager Dialog Belgium

Wij bieden

Wij vragen

Geïnteresseerd of vragen?

Aarzel dan niet en stuur een e-mail of bel gewoon even naar Stefan Op de Woerd (stefan.opdewoerd@dialog.nl of 06-24674286). 

Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren. Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Voeg je CV en motivatie toe

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'