Marketing Automation Specialist

Zoek jij ons?

De combinatie van online marketing, data insights en slimme technologie doet jouw hart sneller kloppen. Je zoekt een werkomgeving waar je heel veel kan leren, waar je onbeperkt vertrouwen en ondersteuning krijgt en waar de teamspirit fantastisch is (medewerkerstevredenheid van een 9.5!).

Ben jij dat? Dan heb je je nieuwe werkplek gevonden!

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Dialog

Dialog is een snelgroeiend bedrijf in de markt van ‘People Enablement Software’. Geen idee wat dat is? Het komt erop neer dat wij organisaties helpen om de talenten in hun medewerkers naar boven te halen. Want daar worden medewerkers blij van. En blije medewerkers vormen de basis van succesvolle bedrijven.

Wat wij aan onze klanten vertellen, doen we natuurlijk zelf ook. Daarom hebben wij ook zulke blije medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag tijdens onze kennismaking.

Dialog is onderdeel van Visma, een toonaangevend technologieconcern in Europa. Daarmee heb je toegang tot een schat aan kennis en ervaring. Op elk vakgebied zitten experts voor je klaar om je te helpen.

Dit ga je doen

De kern van onze marketing is het bouwen aan een relatie met HR-managers door het aanbieden van waardevolle content. Als marketing automation specialist zorg je dat zij de juiste content op het juiste moment ontvangen. Dit doe je door het creëren van inzicht en het automatiseren van marketing flows.

Je maakt dashboards en doet analyses in Google Analytics en op onze CRM- en mail databases om te komen tot ‘actionable insights’. Deze vormen de basis voor het testen en optimaliseren van de marketing flows.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alles wat met de automatisering en tools voor marketing te maken heeft. Zo knoop je alle platformen en tools aan elkaar via Zapier (LinkedIn, Meta, ActiveCampaign, CRM, WebinarGeek, etc) en richt je e-mail flows in om onze leads engaged te houden. 

Je bent dus een cruciale schakel in het marketingteam. Jouw inzichten en automations bepalen wat onze prospects te zien krijgen. Logisch nadenken en nauwkeurig werken zijn dan ook cruciaal. Kun jij deze verantwoordelijkheid aan en wil je echt impact maken? Plan dan snel een kennismaking in.

Wie worden je collega’s?

Bij Dialog werken nu zo’n 25 medewerkers en daar komen er elke maand wel een paar bij. Je komt terecht in het marketingteam, dat nu bestaat uit 4 collega’s. Zij bewijzen dat een ontspannen werksfeer en ambitie perfect samen gaan. Zo halen ze honderden leads per maand binnen. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Continu verbeteren en optimaliseren zit in ons DNA. Ze kunnen dan ook niet wachten om jou als nieuwe collega te verwelkomen.

Stijn van Veelen

Marketing

Bas van Marwijk

Marketing

Wouter Klöpping

Designer

Madeleine Roffelsen

Digital Content Specialist

Wat krijg je van ons?

Wat vragen wij van jou?

Ben je enthousiast?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden als marketing automation specialist bij Dialog? Plan dan nu een kennismaking in.

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'