Partner Manager

Utrecht - 32-40 uur per week - Marktconform salaris

Zoek jij ons?

Jij laat jezelf graag beschrijven als commerciële projectmanager. Jouw hart gaat sneller kloppen als je succesvolle partnerships kunt opzetten en uitbouwen. Je zoekt een veelzijdige, internationale werkomgeving waarin je samenwerkt met vele disciplines binnen en buiten de organisatie, waar je veel ruimte en vertrouwen krijgt en waar de teamspirit fantastisch is (medewerkerstevredenheid van een 9).

Ben jij dat? Dan heb je je nieuwe werkplek gevonden!

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Dialog

Dialog is een snelgroeiend SaaS-bedrijf in de markt van ‘People Enablement Software’. Geen idee wat dat is? Het komt erop neer dat wij organisaties helpen om het beste in hun medewerkers naar boven te halen. Want daar worden medewerkers blij van. En blije medewerkers vormen de basis van succesvolle bedrijven.

Wat wij aan onze klanten vertellen, doen we natuurlijk zelf ook. Daarom hebben wij ook zulke betrokken medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag tijdens onze kennismaking. 

Dialog is trouwens onderdeel van Visma, een toonaangevend technologieconcern in Europa. Daarmee heb je toegang tot een schat aan kennis en ervaring. Op elk vakgebied zitten experts voor je klaar om je te helpen.

Wat ga je doen?

Als onderdeel van Visma hebben wij tientallen zusterbedrijven in de Benelux en Scandinavië met bij elkaar tienduizenden klanten voor wie ons people enablement platform mogelijk interessant is. 

Wij hebben inmiddels met een aantal Visma-bedrijven een partnership opgezet. Jij gaat ervoor zorgen dat deze partnerships succesvol zijn en blijven. Oftewel: dat deze partners daadwerkelijk ons product succesvol verkopen en inzetten bij hun klanten. Jij bent de contactpersoon voor de partner, stuurt samen met hen op het commerciële succes en zorgt ervoor dat zij vanuit Dialog de juiste ondersteuning krijgen.

Daarnaast zijn er enorme kansen om nog meer partnerships op te zetten. En ook dat ga jij doen. Je maakt samen met de partner een go-to-market plan, brengt alle benodigde disciplines bij elkaar en werkt projectmatig toe naar een feestelijke launch.

Wie worden je collega’s?

Bij Dialog werken nu bijna 30 medewerkers en we blijven ook aankomend jaar groeien. Je komt terecht in het Sales team, dat nu bestaat uit 5 collega’s. Met hun gestructureerde commerciële aanpak zorgen zij voor de groei van ons klantenbestand.

Met een succesvolle partnerstrategie kunnen we die groei enorm versnellen. Ze kunnen dan ook niet wachten om jou als nieuwe collega te verwelkomen.

Nicole Boer

Account Manager

Jimmy Koomen

Account Manager

Joseph Bejefalk

Account Manager

Stefan Op de Woerd

Managing Director

Wat krijg je van ons?

Wat vragen wij van jou?

Ben je enthousiast?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden als senior Partner Manager bij Dialog? Bel dan naar +31624674286 of stuur een mail naar stefan@dialog.nl.

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'