Senior Accountmanager

Utrecht - 32 tot 40 uur per week - Marktconform salaris

Zoek jij ons?

Jij laat jezelf graag beschrijven als een geboren verkoper. Sales succes is voor jou bijna vanzelfsprekend. Hoe groter en moeilijker de deal, hoe meer jij in je kracht komt. Je zoekt een omgeving waar je met jouw talent en ervaring niet alleen zelf deals binnenhaalt, maar ook anderen succesvol maakt. En je wilt graag doorgroeien naar een leidinggevende rol bij een succesvolle scale-up met een fantastische teamspirit (medewerkerstevredenheid van een 9).

Ben jij dat? Dan heb je je nieuwe werkplek gevonden!

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Dialog

Dialog is een snelgroeiend SaaS-bedrijf in de markt van ‘People Enablement Software’. Geen idee wat dat is? Het komt erop neer dat wij organisaties helpen om het beste in hun medewerkers naar boven te halen. Want daar worden medewerkers blij van. En blije medewerkers vormen de basis van succesvolle bedrijven.

Wat wij aan onze klanten vertellen, doen we natuurlijk zelf ook. Daarom hebben wij ook zulke betrokken medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag tijdens onze kennismaking. 

Dialog is trouwens onderdeel van Visma, een toonaangevend technologieconcern in Europa. Daarmee heb je toegang tot een schat aan kennis en ervaring. Op elk vakgebied zitten experts voor je klaar om je te helpen.

Wat ga je doen?

Samen met de rest van het salesteam ben je verantwoordelijk voor het kwalificeren, nurturen en converteren van leads. Elke maand tonen namelijk honderden HR professionals interesse in Dialog. Je neemt contact met ze op, bespreekt hun plannen voor vernieuwing van hun HR-cyclus en maakt ze enthousiast over onze aanpak en het online platform. 

Je doet dit door inspirerende (online) demo’s te verzorgen voor potentiële klanten. Tijdens deze sessies deel je onze filosofie en laat je hen zien hoe ons online platform hun medewerkers kan ondersteunen. Als serieuze gesprekspartner durf je potentiële klanten ook uit te dagen en geef je invulling aan onze kernwaarde: fans creëren.

Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk klanten voor Dialog te laten kiezen. Daarvoor is het cruciaal dat je continu in de lead blijft van het verkoopproces. Daarom zoeken we iemand die echt gestructureerd te werk gaat en initiatief neemt. Ons CRM is daarbij leidend en helpt je om op het juiste moment contact op te nemen met potentiële klanten.

Daarnaast is het nadrukkelijk de bedoeling dat je doorgroeit naar de rol van sales manager. Gaandeweg zul je dan ook steeds meer verantwoordelijkheden op je nemen, zoals het coachen van je sales collega’s, het aansturen van strategische projecten en het continu verbeteren van de werkwijze. Je krijgt daarbij alle benodigde ondersteuning van de managing director die deze rol nu nog vervult.

Wie worden je collega’s?

Bij Dialog werken nu bijna 30 medewerkers en we blijven ook aankomend jaar groeien. Je komt terecht in het Sales team, dat nu bestaat uit 5 collega’s. Met hun gestructureerde commerciële aanpak zorgen zij voor de groei van ons klantenbestand.

Met een ervaren sales collega als jij erbij kunnen we die groei natuurlijk enorm versnellen. Ze kunnen dan ook niet wachten om jou als nieuwe collega te verwelkomen.

Nicole Boer

Account Manager

Jimmy Koomen

Account Manager

Joseph Bejefalk

Account Manager

Stefan Op de Woerd

Managing Director

Wat krijg je van ons?

Wat vragen wij van jou?

Ben je enthousiast?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden als senior Accountmanager bij Dialog? Bel dan naar +31 6 24674286 of stuur een mail naar stefan.opdewoerd@dialog.nl

Direct solliciteren? Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Voeg je CV en motivatie toe

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'