Senior Customer Success Manager

Utrecht - 32 tot 40 uur per week - Marktconform salaris

Zoek jij ons?

Je bent een Customer Success Manager in hart en nieren. Jouw hart gaat sneller kloppen van de uitdaging om een CSM-aanpak op te zetten die leidt tot blije en succesvolle klanten. Je zoekt een werkomgeving waar je jouw kennis en ervaring kunt inzetten en overdragen aan collega’s, waar je onbeperkt vertrouwen en ondersteuning krijgt en waar de teamspirit fantastisch is (medewerkerstevredenheid van een 9).

Ben jij dat? Dan heb je je nieuwe werkplek gevonden!

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Dialog

Dialog is een snelgroeiend SaaS-bedrijf in de markt van ‘People Enablement Software’. Geen idee wat dat is? Het komt erop neer dat wij organisaties helpen om het beste in hun medewerkers naar boven te halen. Want daar worden medewerkers blij van. En blije medewerkers vormen de basis van succesvolle bedrijven.

Wat wij aan onze klanten vertellen, doen we natuurlijk zelf ook. Daarom hebben wij ook zulke betrokken medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag tijdens onze kennismaking. 

Dialog is trouwens onderdeel van Visma, een toonaangevend technologieconcern in Europa. Daarmee heb je toegang tot een schat aan kennis en ervaring. Op elk vakgebied zitten experts voor je klaar om je te helpen.

Wat ga je doen?

Jij pakt de lead om samen met je collega’s ons Customer Success programma vorm te geven. Hierbij combineer je je eigen kennis en ervaring met die van je collega’s en met alle best practices die binnen Visma bekend zijn.

Uiteraard ga je ook zelf aan de slag om klanten te helpen ons online platform succesvol in te zetten en doe je alles om het gebruik zo hoog mogelijk te maken. Daarbij neem je onze minder ervaren collega’s op sleeptouw, zodat ook zij leren om deze rol zelfstandig te vervullen.

Je coördineert dus de CSM-trajecten voor jouw klanten, maar steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je onderhoudt het contact met opdrachtgevers, stakeholders en de consultants die namens Dialog trainingen verzorgen. Je bent daarbij een sparringpartner en durft klanten te challengen. Tot slot verzamel je ook de input voor evaluatiemomenten door middel van interviews en surveys, die je vervolgens bespreekt met de opdrachtgever.

Wie worden je collega’s?

Bij Dialog werken nu bijna 30 medewerkers en we blijven ook aankomend jaar groeien. Je komt terecht in het Customer Success team, dat nu bestaat uit 6 collega’s. Zij bewijzen dat je van klanten echte “fans” kunt maken. Bekijk maar eens de klantcases op onze website. 

Maar het kan natuurlijk altijd beter. Hoe zorgen we ervoor dat onze klanten nog meer resultaat behalen met onze software? Ze kunnen dan ook niet wachten om jou als nieuwe collega te verwelkomen.

Saskia de Klerk

Customer Success Manager

Karen Reesink

Support Manager

Lonneke van Doren

Customer Succes Manager

Elma Nokic

Customer Success Manager

Marc Floor

Customer Success Manager

Sander Bouwmans

Customer Success Manager

Wat krijg je van ons?

Wat vragen wij van jou?

Ben je enthousiast?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden als senior Customer Success Manager bij Dialog? Bel dan naar +310610425990 of stuur een mail naar jochem@dialog.nl.

Direct solliciteren? Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Voeg je CV en motivatie toe

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'