Start in september als stagiair Front End Developer bij Dialog

Utrecht – 32-40 uur per week – Marktconforme stagevergoeding

Wil jij jouw programmeer skills verder ontwikkelen? Ben je gedreven om te werken aan de doorontwikkeling van ons online platform, door zowel met slimme logica als een mooie interface de optimale gebruikerservaring te realiseren? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als stagiair Front end Developer bij Dialog werk je aan de doorontwikkeling van het online platform. Je werkt met de rest van het scrumteam aan nieuwe functionaliteiten, zorgt voor een optimale gebruikerservaring en gebruikt hiervoor de nieuwste technieken (o.a. Angular 7/HTML5/SASS). Je krijgt veel mogelijkheden om jouw ideeën en oplossingen te delen en te implementeren. Naast programmeren draai je volledig mee met de rest van het development team en bent dus ook bezig met het refinen van issues, retrospectives en sprint planningen.

Hoe ziet je dag eruit?

Je werkt volledig via Agile/Scrum principes en je zorgt er samen met je team voor dat er elke sprint een nieuwe release van ons platform online komt te staan. Iedere ochtend begin je met het team in de Daily Standup waarin je terugblikt op gisteren en aangeeft wat je doel voor vandaag is. Gedurende de dag ben je aan het programmeren en is je uitdaging deze zo clean en onderhoudbaar mogelijk te maken. Je zoekt naar efficiënte, herbruikbare oplossingen en zorgt dat alles onder test staat. Je stemt daarbij natuurlijk regelmatig af met de andere developers, de designer, de tester en de product owner. ’s Middags lunch je gezellig met het hele team en neem je even tijd om te ontspannen.

Het team

Je werkt nauw samen in een jong en informeel Scrum team met drie andere developers, een tester en een business analist. In totaal telt Perflectie momenteel 10 teamleden.

Wij vragen

Wij bieden

Geïnteresseerd of vragen?

Aarzel dan niet en stuur een e-mail of bel gewoon even naar Jesse Buitenhuis (jesse@dialog.nl of 06-24276374).

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'