Contact

Heb je vragen, wil je meer weten over het online platform of zoek je ondersteuning bij het vernieuwen van je HR-cyclus? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!

Wil je dat wij je terugbellen? Vul dan hiernaast je gegevens in.

Wil je dat wij je terugbellen? Vul dan hieronder je gegevens in.

Of start direct een chat met Dialog.

Je kunt ook zelf contact opnemen via 030 7600 290 en support@dialog.nl

Adres en route

Met de auto?
Gebruik je favoriete navigatiesysteem. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. LET OP: De straat waar de ingang van ons gebouw aan ligt, is betaald parkeren. Gratis parkeren kan aan de zijkanten van het gebouw.

Met het OV?
Vanaf Utrecht Centraal (Jaarbeurszijde) neem je bus 3 richting Zuilen of bus 120 richting Amsterdam Station Bijlmer. Stap vervolgens uit bij halte Concordiastraat en loop 100 meter de Amsterdamsestraatweg af. Neem vervolgens de eerste straat aan je rechterhand en na 50 meter vindt je het Lumax gebouw aan je linkerhand. Hier zijn wij gevestigd.

Adresgegevens
Ondiep-Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht

E-book De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus

Wil je jouw HR-cyclus direct effectiever maken?

 

Download nu GRATIS het E-book 'De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus'.

Wil jij de continue dialoog in jouw organisatie stimuleren?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in de continue dialoog aan de orde komen.

Ontvang geheel vrijblijvend de productpresentatie

Je ontvangt direct een e-mail met de presentatie. Hierin vind je alle informatie over ons online platform overzichtelijk bij elkaar.

Bedankt voor je aanvraag. We hebben je een e-mail gestuurd met de productpresenatie.

Wil jij de functioneringsgesprekken leuker en effectiever maken?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in het functioneringsgesprek aan de orde komen.

Wil jij de HR-cyclus simpeler en effectiever maken?

 

Download dan GRATIS het e-book ‘In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus’. Als je deze stappen doorloopt kom je tot een cyclus die je medewerkers echt ondersteunt in het leren en presteren.

Wil jij de gesprekscyclus simpeler en effectiever maken?

Download dan GRATIS het e-book ‘In 7 stappen naar een effectieve gesprekscyclus’. Als je deze stappen doorloopt kom je tot een cyclus die je medewerkers echt ondersteunt in het leren en presteren.

 

Wil jij de beoordelingsgesprekken leuker en effectiever maken?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in het beoordelingsgesprek aan de orde komen.

Gratis en direct toegang tot de klikbare demo van Dialog

Je ontvangt een e-mail met een link naar de klikbare demo. Zo kun je zelf ontdekken hoe eenvoudig en compleet Dialog is.

Bedankt voor je aanvraag. We hebben je een e-mail gestuurd met een link naar de klikbare demo.

Gratis en direct toegang tot de klikbare demo van Dialog

Je ontvangt een e-mail met een link naar de klikbare demo. Zo kun je zelf ontdekken hoe eenvoudig en compleet Dialog is.

Bedankt voor je aanvraag. We hebben je een e-mail gestuurd met een link naar de klikbare demo.

Pin It on Pinterest