Werken bij Dialog

Bij Dialog zijn we doorlopend op zoek naar gedreven, talentvolle nieuwe collega’s op het gebied van Marketing & Sales, Product Development en Implementatie & Support.

Heb jij een passie voor HR tech en lijkt het jou leuk oms ons team te komen versterken? Check hieronder onze vacatures!

Wij zijn Dialog

En zo heten we niet voor niets …

Ons team heeft namelijk één helder doel: het goede gesprek binnen organisaties op gang brengen en gaande houden. Daarmee bedoelen we het goede gesprek over performance, talent en engagement.

We doen het zelf ook

Natuurlijk geven we zelf graag het goede voorbeeld. We voeren die goede gesprekken dan ook regelmatig met onze eigen mensen om ze bewust te maken van hun talenten en ze te stimuleren die zo goed mogelijk te benutten.

Fans creëren

Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers zich gezien en gehoord voelen. Hierdoor doen zij vanzelf dat stapje extra om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Zo worden niet alleen onze medewerkers, maar ook onze klanten fans van Dialog!

Teamspirit

Samenwerken en lol hebben, daar draait het om bij ons. Net als om vertrouwen en openheid. We zijn allemaal anders, maar willen precies hetzelfde: andere teams helpen het beste uit hun mensen te halen. Ook voor ons eigen team geldt: ieders talenten optimaal inzetten voor het beste resultaat! 

Continu verbeteren​

Leren en verbeteren zitten in ons DNA. Elke dag is een kans om het anders te doen en als het kan een beetje beter dan de dag ervoor. Want echt, vele kleine stapjes samen leiden tot een reuzensprong naar een nog mooier resultaat! Of een naar nieuw inzicht. Als we er maar iets van leren.

De kracht van talent

Talent is bijzonder. Iedereen heeft het, maar niet iedereen weet dat.  Laat staan dat het (optimaal) gebruikt wordt. Wij van Dialog weten het zeker: hoe meer je je talenten benut, hoe blijer je wordt. En vaak ook, hoe succesvoller. Wil je dus als organisatie verder komen? Ga dan op zoek naar de talenten van je medewerkers. En help hen vervolgens die talenten beter in te zetten. Dat is goed voor je mensen én goed voor je organisatie.

Gezamenlijk doel

Hoe verschillend ook we werken aan één gezamenlijk doel: slimme software ontwikkelen die mensen en organisaties beter maakt. En gelukkiger, want dat is het gevolg. Let maar op. 

Dialog blijft groeien, zowel letterlijk als figuurlijk. Als nieuwkomer voel je je al snel helemaal thuis bij ons op kantoor of waar je ook werkt. Omdat je wordt gewaardeerd om wie je bent. En ook omdat je je (verborgen) talenten volop kunt inzetten! Benieuwd naar onze vacatures? Je vindt ze hier.

Leer onze eigen sterren kennen

Zo verschillend en toch zo’n hecht team. Bij Dialog voelt iedereen zich gewaardeerd zoals hij of zij is. We zouden bijna zeggen: je tweede thuis!

Directie

Jochem Aubel

Managing Director

Stefan Op de Woerd

Managing Director

Jesse Buitenhuis

CTO

Relatiemanagement

Nicole Boer

Partner Manager

Jimmy Koomen

Account Manager

Jesse van Woerden

Account Manager

Benoît Claeys

Account Manager Dialog Belgium

Customer Success

Saskia de Klerk

Customer Success Manager

Sander Bouwmans

Customer Success Manager

Karen Reesink

Support Manager

Frida Ährlin

Customer Success Manager

Katja Richters

Customer Success Manager

Tom van der Meer

Support Manager

Ted Vesters

Customer Success Manager​

Marketing

Iris de Roos

Team lead marketing

Wouter

Designer

Irving Liesdek

Marketing Automations

Bas van Marwijk

Marketing

Productontwikkeling

Marco Oberdorf

Developer

Jorien van Rijswijk

Product Manager

Sander Weerdenburg

Developer

Tatiana Lavrova

Developer

Mariia Aletdinova

Test Engineer

Lukasz Ambryszewski

Developer

Vitor Ferreira

Developer

Tetiana Krupchan

Developer

Consultants

Louis van Woerden

Trainer & Consultant

Roy van Bijsterveld

Trainer & Consultant

Lizzy Entjes

Trainer & Consultant

Jolke Roozen

Trainer & Consultant

Relatiemanagement​

De relatiemanagers van Dialog doen niets liever dan HR-professionals inspireren op het gebied van performance management, talentmanagement en engagement. De HR-cyclus is namelijk echt aan vernieuwing toe en het is daarnaast essentieel om veel meer op engagement te sturen. Vooral omdat je met een andere aanpak veel meer uit je mensen haalt. En uit je organisatie. Ontzettend belangrijk dus.

Om die boodschap over te brengen, delen onze relatiemanagers enthousiast onze visie: ‘mensen in hun kracht zetten om daarmee de doelen van de organisatie te halen’. En daarnaast sparren ze graag over maatwerkoplossingen. Want de relatiemanagers van Dialog denken van het begin af aan mee over de juiste aanpak voor elke organisatie. Wat voor de een werkt, werkt minder voor de ander. Juist door samen te werken en goed door te vragen, komen ze tot het beste resultaat. Alles voor een effectieve HR-cyclus en succesvolle organisaties!

Herken je jezelf hierin? We hebben geregeld mensen nodig, dus neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Customer succes

Implementatie & Support bestaat uit zes Implementatiemanagers en één Support Manager. Allemaal doen ze hun uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij het vernieuwen van hun eigen HR-cyclus. 

Implementatie zet samen met een nieuwe klant alle stappen die nodig zijn om ons HR- platform in te richten precies zoals de klant graag wil. Maatwerk dus. Samen denken zij na over de introductie en maken een plan voor een succesvolle implementatie voor medewerkers en leidinggevenden.

Het beheer van onze modules kunnen onze klanten bijna helemaal zelf doen zonder dat ondersteuning van het team daarbij nodig is. Mocht er toch een vraag opkomen is daar onze Support Manager! Zij is hét aanspreekpunt voor onze klanten via mail of telefoon. Dankzij Support verlopen zowel het implementatietraject bij de klant als ook de nazorg nog soepeler en efficiënter.

Implementatie & Support levert tot slot een waardevolle bijdrage aan de continue verbetering van ons product en onze werkprocessen. De nauwe samenwerking met de andere teams van Dialog helpt daarbij zeker ook. Mede hierdoor krijgt Dialog steeds meer fans!

Herken je jezelf hierin? We hebben geregeld nieuwe mensen nodig, dus neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Marketing

Het marketingteam van Dialog bestaat uit een marketing manager, designer, performance marketeer, een digital content specialist en een marketing automation specialist.

Wat onze gedreven marketeers de hele dag doen? Ze zorgen ieder met hun eigen talenten en skills ervoor dat er continu aantrekkelijk materiaal wordt aangeleverd. Materiaal dat onze visie op performance management, talentmanagement en engagement uitdraagt. Zij zetten talloze video’s, webinars, downloads, blogs en ads online. En ook podcasts trouwens! Zo maken steeds meer HR-professionals kennis met onze kijk op evalueren en talentontwikkeling.

Er is in dit team veel ruimte voor nieuwe initiatieven. Graag zelfs. En fouten maken? Dat mag gewoon, omdat je daarvan juist leert. O ja, meten is weten voor de marketeers. Het kan natuurlijk altijd beter, dus er wordt heel wat geanalyseerd en geoptimaliseerd. De acties en producten leiden gelukkig steeds vaker tot nieuwe gebruikers van Dialog, of liever, fans. Want daar doen ze het voor!

Herken je jezelf hierin? We zoeken geregeld mensen. Neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Productontwikkeling

Productontwikkeling is een scrum team dat bestaat uit acht collega’s: vijf developers, twee designers en een tester. In sprints van steeds drie weken bouwen ze aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen voor ons online HR-platform.

Elke dag komt dit team dus met nieuwe suggesties voor onze applicaties. Iets waar onze klanten heel erg blij van worden. Zonder daarbij trouwens concessies te doen aan de kwaliteit van de codebase. Herbruikbaar en makkelijk leesbaar, zo kan je die codetaal omschrijven. En dat is ie dankzij de enorme creativiteit, technische kennis en leergierigheid van de inventieve types in dit team. Ze delen hun kennis zoveel mogelijk en geven elkaar geregeld feedback. Complimenten ook trouwens! Zo voelt iedereen zich gewaardeerd en wordt steeds beter in zijn werk.

Kortom, Productontwikkeling is een jong, professioneel en ambitieus team, waar lol en presteren hand in hand gaan. Vrijheid is er ook, want je bepaalt als teamlid grotendeels zelf waar je werkt en ook wanneer. Hoe lekker is dat.

Herken je jezelf hierin? We hebben geregeld mensen nodig, dus neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'