Hoe HR motiverend leiderschap kan stimuleren

Ontdek de voordelen van motiverend leiderschap en hoe je dit bij jouw organisatie invoert
Je ontdekt:

10:30 tot 11:30

Gehost door Benoit Claeys

Het webinar is van 10.30 tot 11.30.

Betrokken partners van Dialog

Samenwerken centraal stellen

Leidinggeven bestaat inmiddels uit meer dan sturen op output. Nieuw of motiverend leiderschap betekent dat leidinggevenden naast medewerkers staan, gezamenlijk doelen stellen in plaats van opleggen. Hierdoor dragen leidinggevenden bij aan gezonde en competente medewerkers die gemotiveerd zijn. Hoe dat in zijn werk gaat leggen we uit in dit webinar aan de hand van factoren die motiverend leiderschap beïnvloeden. Ook leggen we met praktische tips uit hoe jij als HR motiverend leiderschap in jouw organisatie kan introduceren of verder brengen.

Voordelen van motiverend leiderschap

Leidinggeven is meer dan resultaten behalen en doelen realiseren. Leidinggevenden staan dicht bij de medewerker en maken het verschil in bewustwording en betrokkenheid. Door leidinggevenden de tools in handen te geven zodat zij tijdig kunnen sturen, het gesprek op de juiste manier te voeren en de juiste vragen te stellen kunnen leidinggevenden inspireren en motiveren. Dit helpt met tijdig sturen en zo de inzetbaarheid te verhogen, verzuim te voorkomen en verloop te verlagen.

Tijdig sturen door leidinggevenden helpt de inzetbaarheid van medewerkers te verhogen, verzuim te voorkomen en het verloop te verlagen.

Benoit Claeys – Dialog Belgium

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'