Wij zijn Dialog

Bij Dialog zijn we elke dag bezig om de HR-cyclus zo simpel mogelijk te maken. We experimenteren continu en leren voortdurend van de ervaringen in onze eigen praktijk en bij de organisaties waarmee we samenwerken. Ons team heeft één helder doel: De continue dialoog binnen organisaties op gang brengen.

Ons verhaal

Als leidinggevenden hebben Stefan en Jochem zich jarenlang verbaasd over het ‘moetje’ van de HR-cyclus. Het kost veel tijd en energie, niemand wordt er echt blij van. Bovendien is het beoordelingsgesprek aan het einde van het jaar vaak een groot ‘o ja’-moment voor zowel leidinggevenden als medewerkers. 

Dit moet anders en dat kan anders. Vanuit deze ambitie hebben zij Dialog ontwikkeld: het online platform dat de HR-cyclus verrassend simpel maakt. 

Ons team

Bij Dialog doen we wat we zeggen. We hebben onze HR-cyclus vernieuwd en de verantwoordelijkheid voor individuele ontwikkeling en bijdragen aan organisatiedoelen ligt bij het individu. Gedurende het jaar zijn ambities, ontwikkeling en bijdrage continue onderwerp van gesprek. Daarmee is het zó duidelijk voor onze collega’s hoe zij ervoor staan, dat ze aan het einde van het jaar zichzelf beoordelen.

Stefan Op de Woerd

Stefan Op de Woerd

Partner

Jochem Aubel

Jochem Aubel

Partner

Eveline Dicker

Eveline Dicker

User Experience

Jesse Buitenhuis

Jesse Buitenhuis

UX Design

Sander ten Kate

Sander ten Kate

ScrumMaster & Marketing

Roy van Bijsterveld

Roy van Bijsterveld

Trainer & Consultant

Hans Maas

Hans Maas

Trainer & Consultant

Jorien van Rijswijk

Jorien van Rijswijk

UX Design & Marketing

Fieke Jongsma

Fieke Jongsma

Consultant

Serge Bekenkamp

Serge Bekenkamp

Development

Robin Beekman

Robin Beekman

Commercieel medewerker

Marco Oberdorf

Marco Oberdorf

Development

Louis van Woerden

Louis van Woerden

Trainer & Consultant

Onze vacatures

Bij Dialog zijn we doorlopend op zoek naar gedreven, talentvolle nieuwe collega’s op het gebied van IT development, User Experience, Marketing, Sales en Customer support. Heb jij een passie voor HR tech en lijkt het jou leuk oms ons team te komen versterken?

Marketing & Sales

We hebben momenteel de volgende vacatures open staan voor ons Marketing & Sales team.

Accountmanager

Voor de groei van Dialog zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Accountmanager om leads om te zetten in enthousiaste klanten.

Lees de vacature hier

Commercieel Medewerker

Voor de groei van Dialog zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker om afspraken te genereren voor ons salesteam.

Lees de vacature hier

IT Development

We hebben momenteel de volgende vacatures open staan voor ons IT Development team.

Front End Developer (stage)

Voor de doorontwikkeling van Dialog zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair Front End Development die ons team komt versterken.

Lees de vacature hier

Software Tester (stage)

Voor de doorontwikkeling van Dialog zijn we per direct op zoek naar een stagiair Software Testing die ons team komt versterken.

Lees de vacature hier

Consultancy

We hebben momenteel de volgende vacature open staan voor ons Consultancy team.

HR Transformation (stage)

Om onze klanten te begeleiden bij de invoering van onze software (die het continue gesprek over doelen en ontwikkeling stimuleert) zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair.

Lees de vacature hier

Meer dan 2000 abonnees

E-book De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus

Wil je jouw HR-cyclus direct effectiever maken?

 

Download nu GRATIS het E-book 'De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus'.

Wil jij de continue dialoog in jouw organisatie stimuleren?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in de continue dialoog aan de orde komen.

Wil jij meer groei en resultaat binnen jouw organisatie?

 

Download vrijblijvend onze productpresentatie en ontdek hoe je modern performance management kunt ondersteunen met Dialog.

Ben je verhinderd op 21 juni?

 

Laat hieronder je gegevens achter, dan sturen we je een e-mail zodra de datum van het volgende webinar bekend is.

Gelukt! Wanneer wij weer een webinar organiseren, sturen wij jou een e-mail met de details.

Wil jij de functioneringsgesprekken leuker en effectiever maken?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in het functioneringsgesprek aan de orde komen.

Wil jij de HR-cyclus simpeler en effectiever maken?

 

Download dan GRATIS het e-book ‘In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus’. Als je deze stappen doorloopt kom je tot een cyclus die je medewerkers echt ondersteunt in het leren en presteren.

Wil jij de gesprekscyclus simpeler en effectiever maken?

Download dan GRATIS het e-book ‘In 7 stappen naar een effectieve gesprekscyclus’. Als je deze stappen doorloopt kom je tot een cyclus die je medewerkers echt ondersteunt in het leren en presteren.

 

Wil jij de beoordelingsgesprekken leuker en effectiever maken?

 

Download GRATIS het e-book ‘49 vragen voor een effectieve continue dialoog'. Daarin helpen we je op weg met 7 bewezen effectieve vragen voor de 7 belangrijkste gespreksonderwerpen die in het beoordelingsgesprek aan de orde komen.

Pin It on Pinterest