Van klassiek MTO naar sturen op betrokkenheid

In samenwerking met Deel.
Een gratis webinar over hoe je betrokkenheid effectief verhoogt
Je ontdekt:

11:00 tot 12:00

Gehost door

Jesse van Woerden - Dialog
Sven Mol - Deel.

Het webinar is van 11:00 tot 12:00

Veel organisaties doen 1 keer per jaar een groot medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Dit is echt te weinig, doordat betrokkenheid nu eenmaal snel kan omslaan. 150 vragen beantwoorden kost bovendien enorm veel tijd, terwijl er na een MTO niet veel verandert. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? In dit webinar ontdek je hoe je met korte enquêtes continu zicht houdt op de betrokkenheid van je medewerkers. En hoe je die betrokkenheid gericht verhoogt.

Het webinar in het kort

Employee experience gaat over de betrokkenheid van werknemers, hun bereidheid om voor je organisatie te (blijven) werken en de wil om een stap extra te zetten. Betrokken medewerkers zijn namelijk loyaal, enthousiast, minder vaak ziek en verlaten je organisatie veel minder snel.

Gericht sturen op betrokkenheid

Het is dan ook logisch dat heel veel organisaties continu in beeld willen hebben hoe betrokken medewerkers zich voelen. En dus stappen zij massaal af van het jaarlijkse, statische MTO dat enorm veel tijd kost en in de ogen van medewerkers weinig oplevert. 

Het alternatief is een aanpak waarbij betrokkenheid continu in beeld is en waarbij zowel HR als leidinggevenden gericht sturen op het verhogen van de betrokkenheid. In dit webinar staan we stil bij hoe je dat kunt doen.

Deskundige begeleiding

Jesse van Woerden en Sven Mol gaan in gesprek over de belangrijkste elementen van een moderne betrokkenheid strategie. Je leert welke aanpak werkt en wat je vooral niet moet doen. En je krijgt inzicht in ondersteunende technologie waar medewerkers blij van worden!

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvangt je de opname van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken.

Schrijf je in voor het Webinar

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'