Implementatie Consultant

Utrecht – 32 – 40 uur per week – Marktconform salaris

Vind jij het gaaf om als implementatie consultant bij een snel groeiend HR-tech bedrijf te werken? Krijg jij energie van projecten managen en klanten helpen? Dan zoeken we jou!

De uitdaging

We hebben een professioneel team met goed uitgedachte processen en een slimme implementatie aanpak. We groeien echter zo hard, dat we nieuwe collega’s zoeken om onze nieuwe klanten te ondersteunen. Dit zijn zowel Nederlandse als ook internationale klanten. Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is essentieel. 

Wat ga je doen?

Als Implementatie Consultant help je onze klanten om een vliegende start met Dialog te maken. Je bent vanuit Dialog de projectleider van het implementatietraject, waarbij je alle benodigde werkzaamheden coördineert, maar zeker ook zelf de handen uit de mouwen steekt. 

Je onderhoudt het contact met opdrachtgevers, stakeholders en de consultants die namens Dialog trajecten verzorgen. Je bent daarbij een sparringpartner en durft klanten te challengen. Daarnaast richt je het online platform in en beantwoord je klantvragen. Tot slot verzamel je ook de input voor evaluatiemomenten door middel van interviews en surveys, die je vervolgens bespreekt met de opdrachtgever.

Uiteraard denk je ook mee over hoe we onze implementatietrajecten nog effectiever en efficiënter kunnen laten verlopen en deel je de inzichten die je bij klanten op doet met het Product Development team. Zo speel je een leidende rol in de continue verbetering van ons product en onze werkprocessen.

Het team

Dialog is een dynamische, informele organisatie met een echte scale-up cultuur. Er ligt veel nadruk op persoonlijke ontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid en klantgericht werken. Je werkt nauw samen met de verschillende teams binnen Dialog, zoals het Product Development team, het Marketing & Sales team en het Implementatie team. In totaal heeft Dialog momenteel 20 collega’s.

Wat bieden we jou?

Wat vinden we belangrijk?

Geïnteresseerd of vragen?

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet en stuur een e-mail of bel gewoon even naar Stefan Op de Woerd (stefan.opdewoerd@dialog.nl of 06-24674286).

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'