Customer Success Manager (medior)

Utrecht - 40 uur per week - Marktconform salaris

Zoek jij ons?

Je bent een Customer Success Manager in hart en nieren. Jouw hart gaat sneller kloppen als je organisatie kunt helpen het beste uit hun medewerkers te halen met een modern SaaS-platform. Je zoekt een werkomgeving waar je veel kunt leren, waar je onbeperkt vertrouwen en ondersteuning krijgt en waar de teamspirit fantastisch is (medewerkerstevredenheid van een 9).

Ben jij dat? Dan heb je je nieuwe werkplek gevonden!

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Dialog

Dialog is een snelgroeiend bedrijf in de markt van ‘People Enablement Software’. Geen idee wat dat is? Het komt erop neer dat wij organisaties helpen om de talenten in hun medewerkers naar boven te halen. Want daar worden medewerkers blij van. En blije medewerkers vormen de basis van succesvolle bedrijven.

Dialog is onderdeel van Visma, een toonaangevend technologieconcern in Europa. Daarmee heb je toegang tot een schat aan kennis en ervaring. Op elk vakgebied zitten experts voor je klaar om je te helpen.

Dit ga je doen

Je gaat aan de slag om klanten te helpen ons online platform succesvol in te zetten en het gebruik zo hoog mogelijk te maken.

Je coördineert de CSM-trajecten voor jouw klanten, maar steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je richt het platform in voor onze klanten, leidt ze op het succesvol te gebruiken en bent aanspreekpunt voor vragen.

Je onderhoudt proactief contact met opdrachtgevers en bent daarbij een sparringpartner die klanten durft te challengen. Bovendien verzamel je input voor evaluatiemomenten door middel van interviews en surveys, die je vervolgens bespreekt met de opdrachtgever. Zo ben je doorlopend bezig om jouw klanten succesvol te laten werken met ons platform.

Wie worden je collega’s?

Bij Dialog werken nu zo’n 35 medewerkers. Je komt terecht in het customer success team, dat nu bestaat uit 6 customer success managers en 1 support medewerker. Zij bewijzen dat een ontspannen werksfeer en ambitie perfect samen gaan. Zo implementeren ze Dialog jaarlijks bij veel nieuwe klanten, en onderhouden contact met bestaande klanten om samen het maximale uit hun medewerkers te halen. En dan altijd met veel liefde en aandacht, want fans creëren zit in ons DNA. Ze kunnen dan ook niet wachten om jou als nieuwe collega te verwelkomen.

Saskia de Klerk

Customer Success Manager

Karen Reesink

Support Manager

Lonneke van Doren

Customer Succes Manager

Elma Nokic

Customer Success Manager

Sander Bouwmans

Customer Success Manager

Katja Richters

Customer Success Manager

Frida Ährlin

Customer Success Manager

Wat krijg je van ons?

Wat vinden we belangrijk?

Geïnteresseerd of vragen?

Wil je solliciteren op de bovenstaande vacature? Gebruik dan het sollicitatieformulier hieronder. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet en stuur een e-mail of bel gewoon even naar Jochem Aubel (jochem@dialog.nl of bel 06-10425990).

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'