Online marketeer

Utrecht - 32 tot 40 uur per week

Zoek jij ons?

Jij bent graag de spin in het web waar alles wat met content te maken heeft samenkomt. Je zoekt een werkomgeving waar je jouw kennis en ervaring als content marketeer kunt inzetten en alle ruimte krijgt om met aansprekende content jouw doelgroep te inspireren. En dat natuurlijk bij een organisatie waar de teamspirit fantastisch is (medewerkerstevredenheid
van een 9).

Ben jij dat? Dan heb je je nieuwe werkplek gevonden!

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Dialog

Dialog is een snelgroeiend bedrijf in de markt van ‘People Enablement Software’. Geen idee wat dat is? Het komt erop neer dat wij organisaties helpen om de talenten in hun medewerkers naar boven te halen. Want daar worden medewerkers blij van. En blije medewerkers vormen de basis van succesvolle bedrijven.

Wat wij aan onze klanten vertellen, doen we natuurlijk zelf ook. Daarom hebben wij ook zulke betrokken medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag tijdens onze kennismaking. 

Dialog is onderdeel van Visma, een toonaangevend technologieconcern in Europa. Daarmee heb je toegang tot een schat aan kennis en ervaring. Op elk vakgebied zitten experts voor je klaar om je te helpen.

Dit ga je doen

De kern van onze marketingstrategie is het opbouwen van een relatie met HR-managers door het aanbieden van waardevolle content. Als online content marketeer ben je verantwoordelijk voor een succesvolle contentstrategie. Je maakt een contentplan waarbij je de propositie van Dialog verbindt aan relevante HR-trends. En vervolgens zorg je voor de effectieve uitvoering van dit plan.

Zo schrijf je alle teksten die onze doelgroep (HR-managers) te zien krijgt. Dat varieert van inspirerende blogs waarin we onze visie uiteenzetten tot SEO gerichte HR-artikelen en van strakke, converterende website en advertentie copy tot social media berichten die tot interactie leiden met onze sterk groeiende schare volgers.

Uiteraard wil je graag weten wat het aantoonbare effect is van jouw teksten, zodat je deze continu kunt optimaliseren. Zo zorg je ervoor dat alles wat jij doet bijdraagt aan onze positie als content leader op het gebied van “People enablement” te versterken. Zodat HR-managers altijd aan Dialog denken als ze de HR-cyclus in hun organisatie willen vernieuwen.

Kun jij deze verantwoordelijkheid aan en wil je echt impact maken? Plan dan snel een kennismaking in.

Wie worden je collega’s?

Bij Dialog werken nu zo’n 25 medewerkers en daar komen er elke maand wel een paar bij. Je komt terecht in het marketingteam, dat nu bestaat uit 5 collega’s. Zij bewijzen dat een ontspannen werksfeer en ambitie perfect samen gaan. Zo halen ze honderden leads per maand binnen. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Continu verbeteren en optimaliseren zit in ons DNA. Ze kunnen dan ook niet wachten om jou als nieuwe collega te verwelkomen.

Irving Liesdek

Automations Specialist

Bas van Marwijk

Performance Specialist

Iris de Roos

Team lead Marketing

Wat krijg je van ons?

Wat vragen wij van jou?

Ben je enthousiast?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden als online marketeer bij Dialog? Bel dan naar +31 6 24674286 of stuur een mail naar iris.deroos@dialog.nl

Direct solliciteren? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voeg je CV en motivatie toe

Ontdek ons platform

Ontdek alle functies en ervaar zelf de voordelen.

Registreer nu voor de gratis klikbare demo!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'

Ontvang de beste artikelen, e-books, tools en video’s over het vernieuwen van de HR-cyclus.

Download de gratis toolbox nu!

Toolbox 'Vernieuw je HR-cyclus'